Magyar Angol

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi történik, ha elfelejtettem a jelszavam?

Ha Ön már regisztrált és nem emlékszik a jelszavára, el tudjuk Önnek küldeni. Csak kattintson az Elfelejtette jelszavát? hivatkozásra és adja meg az email címét. A kódot elküldjük Önnek.

 

Kérjük figyeljen rá, hogy a regisztrációkor megadott e-mail címét adja meg az oldalon, regisztrálatlan e-mail cím megadása esetén nem áll módunkban jelszavát megküldeni.

Nem találtam választ a kérdésemre.

Ez a GyIK - ahogy a neve is mutatja - csak a gyakran ismételt kérdésekkel foglalkozik. Ha más kérdése van, nyugodtan írjon nekünk, az alábbi űrlapon!

Tudok regisztrálni kétszer ugyanazzal az e-mail címmel?

Nem. Biztonsági okokból nem lehetséges kétszer ugyanazzal az email címmel regisztrálni. Kérjük, amennyiben egy második regisztrációt is szeretne, és erre megvan a megfelelő oka, használjon egy másik email címet.

Miért kapok hibaüzenetet bejelentkezéskor?

Ha Ön regisztrálva van és a belépésnél problémája van, két általános hiba lehetséges. Az első, hogy bár regisztrált, de nem aktíválta fiókját. Azért, hogy a regisztrációs eljárás teljes legyen Önnek egyszer rá kell kattintania a regisztráció megerősítése céljából, a regisztráció után közvetlenül elküldött emailben található megerősítő linkre. Ezáltal aktiválódik az Ön fiókja és be tud lépni az oldalra. Ha ezzel sem oldódott meg a problémája, kérjük, ellenőrizze jelszavát, mint a másik általános hiba forrását.

Hogyan tölthetem le a vásárlók számára feltöltött dokumentumokat

Vásárlóink és ügyfeleink rendelkezésére bocsájtunk bizonyos dokumentumokat amelyek az általunk kínált termékekkel, a velünk való kapcsolattartás, üzletkötés folyamatának megkönnyítésében lehetnek ügyfeleink segítségére.

 

Ezeket a dokumentumokat csak bejelentkezett felhasználók láthatják.

 

Ha Ön már bejelentkezett, kérjük kattintson az oldal alján a bejelentkezés helyén látható Dokumentumok hivatkozásra.

Hogyan regisztrálhatom magam?

A bejelentkező felületen (az oldal alján) talál egy Regisztráció feliratú hivatkozást. Miután rákattintott, megérkezik regisztrációs oldalunkra.

Egy rövid űrlapot kell kitölteni az oldalon, ahol meg kell adnia a következő adatokat:

- vezetéknév
- keresztnév
- e-mail cím
- jelszó

Adatait harmadik fél részére nem adjuk ki, pusztán azonosításra szolgálnak.

Mi a felhasználónevem?

Felhasználóneve a regisztrációkor megadott e-mail címe. Ezzel az e-mail címmel tud bejelentkezni rendszerünkbe. Ehhez szüksége van a regisztrációkor megadott jelszavára is.

Ha elfelejtette jelszavát, kattintson a bejelentkező felület Elfelejtette jelszavát? hivatkozására!

Küldés »